Äntligen är BLACKWEEK 2022 här!

Senast uppdaterad november 21, 2022 av Oliver

Äntligen har det blivit dags för årets bästa vecka om du är en gamer eller bara allmänt teknikintresserad. Sällan finns det så bra erbjudanden på produkter hos olika företag som under denna veckan. Eftersom att det är så mycket produkter som är nedsatta så finns det något för alla. I denna artikeln ska vi titta närmare på de bästa erbjudandena från Webhallen. Produkter inom olika segment kommer att presenteras för att alla ska kunna hitta något som passar dem.

Artikeln innehåller affiliatelänkar till Webhallen och Komplett.

Hittar du ingen produkt i artikeln som passar dig? Var inte orolig, det finns hundratals nedsatta produkter hos Webhallen och Komplett. Webhallens startsida där alla Blackweek-erbjudanden finns hittar du här. Kompletts startsida med alla Blackweek-erbjudanden hittar du här.

Bra blackweek-erbjudanden inom gaming

Här nedan kan du se några särskilt bra erbjudanden för dig som är gamer under blackweek.

AOC C32G2ZE/BK – grym gamingskärm

 • 240 Hz
 • 1 ms svarstid
 • 32 tum

Hade jag själv varit i behov av en ny gamingskärm är detta den skärm jag hade valt. Tack vare att den nu är nedsatt så passar den även för de som inte har en riktigt dyr gamingsetup. En gamingskärm har stor påverkan på din spelupplevelse. Därför r det helt klart värt att skaffa en riktigt bra gamingskärm.

Denna skärm har en uppdateringsfrekvens på 240 Hz. Uppdateringsfrekvens visar hur många bilder skärmen kan visa varje sekund. En hög uppdateringsfrekvens är med andra ord bra. Särskilt för FPS-spel (exempelvis CS) där det är viktigt att kunna se sina motståndare så snabbt som möjligt. Med AMD FreeSync Premium-teknik synkas dessutom uppdateringshastigheten hos grafikkortet och bildskärmen. Detta gör spelupplevelsen störningsfri.

Skärmens pixlar har en svarstid på 1 ms vilket innebär att problem med utsmetning eller oklara bilder inte förekommer. Bildupplevelsen blir riktigt bra.

Denna skärm är 32 tum stor oh är böjd. Personligen gillar jag böjda skärmar då det ger mig mer fokus när jag spelar. Jag blir mer uppslukad av spelet.


PlayStation 5 DualSense Kontroller – för dig med ett PS5

 • Exakta vibrationer
 • Adaptiva utlösare
 • Inbyggd mikrofon

Med playstations nya Dualsense-kontroller kommer du få mer exakta vibrationer som skapar en bättre spelupplevelse. Utlösarna (dvs L2 och R2) kommer ge dig ett motstånd när du exempelvis siktar på något. Detta för att höja din spelupplevelse.

Dessutom har kontrollen nu en inbyggd mikrofon vilket innebär att du nu kan prata med dina medspelare utan att ha ett headset.


Razer Huntsman Elite – gamingtangentbord

 • Populärt
 • Handledsstöd
 • Sköna brytare

Detta tangentbord är mycket populärt, både bland gamers och icke-gamers, för sin bekvämlighet. Ett handledsstöd följer nämligen med vid köp. Handledsstödet kopplas enkelt ihop med själva tangentbordet och då får då ett ställe att vila handlederna på. Perfekt för dig som spelar under långa perioder eller som också använder tangentbordet för att arbeta.

Bland recensionerna brukar en vanlig kommentar vara att brytarna är sköna. Själva knapptryckningarna är alltså väldigt bekvämliga.

Möjlighet att skapa inställningar på ett mediahjul för att nå vissa funktioner går också. Såklart finns belysningsalternativ.


HyperX Cloud 2 Trådlöst Gaming Headset – trådlösa gaminghörurar

 • 7.1 surroundljud
 • Upp till 30 timmar batteritid

Detta erbjudande är perfekt för dig som vill gå över till trådlösa gaminghörlurar. Nu kan du få ett par riktigt bra trådlösa gaminghörlurar för under tusenlappen. Personligen har jag denna modell fast kabelanslutn och är supernöjd.

För egen del tycker jag bekvämligheten är denna produkts största fördel. De sitter extremt skönt över öronen. Tillverkaren har verkligen lyckats med val av skumgummi och vikt.

Med denna produkt får du ett 7.1 surroundljud vilket är perfekt för dig som spelar FPS-spel då du lättare kan höra var motståndarna befinner sig.

Med upp till 30 timmars batteritid slipper du ladda dem stup i kvarten.

Genom att anslut USB-adaptern kan du även använda hörlurarna till PS4 och Nintendo switch.


Logitech PRO X SUPERLIGHT Trådlös Gaming Mus – väldigt lätt gamingmus

 • Väger lite
 • Trådlös
 • 16000 dpi

Med denna ultralätta gamingmus kommer du enkelt kunna förflytta musen över musmattan. Att den dessutom är trådlös gör den såklart ännu lättare att förflytta då du slipper ta hänsyn till någon sladd. Med upp till 160000 dpi är musen också extremt känslig vilket innebär att du inte behöver flytta musen speciellt mycket för att muspekaren ska röra sig. Känslighet gör också att du slipper göra stora rörelser vilket är mer skonsamt för handled och armbåge.

Denna gamingmus är perfekt för dig som vill uppgradera till en riktigt schysst trådlös gamingmus till ett bra pris.


Erbjudanden för icke-gamers

Här nedan kan du se några särskilt bra erbjudanden för dig som inte är på jakt efter gamingprylar.

ASUS RT-AX92U – AX6100 – uppgradera ditt nätverk i hemmet

 • Wifi 6-teknik
 • Bra säkerhet
 • Rimligt pris

Är det dags att uppgradera ditt nätverk i hemmet? Då är detta ett mycket bra alternativ för dig. Denna router har wifi 6-teknik vilket gör den perfekt för dig som har många enheter uppkopplade mot nätverket. I kombination med OFDMA- och MU-MIMO-teknik får du ett stabilt och snabbt nätverk även när alla enheter är uppkopplade.

Routern har Aiprotection Pro som regelbundet skyddar dina enheter samt personuppgifter.

Med AiMesh kan du koppla upp routern mot dina andra kompatibla Asus-routrar och skapa ett meshnätverk för att få bättre uppkoppling i hela ditt hem. Anslutningen hoppar då till den asus-routern som kan leverera bäst uppkoppling.


ASUS F415EA-EB1856W – smidig laptop

 • Liten och smidig
 • Bra skärm
 • Rimligt pris

Om du är på jakt efter en ny laptop att ha hemma så har du kommit helt rätt! Med denna laptop spelar det ingen roll om du ska använda den för underhållning eller för att göra lättare arbete. Den passar för allt.

Med dess NanoEdge-skärm blir du uppslukad av både filmer och av arbetet. Skärmen ger inte ifrån sig några reflexioner eller blänkningar vilket gör att du blir helt uppslukad av det du har framför dig.

Datorn är mycket smidig och lätt vilket gör den enkel att arbeta på när du sitter i soffan. Skulle du vilja ta med den till ett fik så går det också bra eftersom den är så liten.


Lämna en kommentar