Bästa gaming bordet 2021 – bästa gamingskrivbord 2021

För att få till den där gaminghörnan så behövs det ett gamingbord. Idag finns det många olika gamingskrivbord vilket gör det svårt att veta vilket som är bäst. Det kan också vara svårt att veta vad man ska tänka på innan man köper ett gamingbord. Därför har jag gjort research och tagit fram listan bästa gaming bordet 2021, dessutom delar jag med mig av en del viktiga saker att tänka på innan köpet. 

Jag kommer börja med att här nedan visa er en tabell över min lista bästa gaming bordet 2021. Där kan ni snabbt och enkelt se de olika produkterna och vilken plats de fick. Därefter kommer jag gå igenom bra saker att tänka på innan man köper ett gamingbord. Avslutningsvis så går jag igenom varje produkt på listan och säger vad jag gillar med just den. 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen.

1. Svive Cygnus Gaming Desk - bästa gaming bordet 2021

2. Deltaco Gaming Gamingbord - bästa budget gamingbordet 2021

3. Arozzi Arena Gaming Desk - bästa premium gamingbord 2021

Vad ska man tänka på innan man köper ett gamingbord?

  • Hur brett ska bordet vara? Många gånger kan det vara problematiskt att få plats med ett skrivbord. Se därför till att mäta och se hur stort gamingbord just du har plats för. Välj dock inte ett för litet så att du knappt får plats med musmattan och tangentbordet. Är du också på jakt efter en ny gamingskärm så läs gärna min artikel om de bästa gamingskärmarna.
  • Hur djupt ska gamingbordet vara? Ska ett bord användas för gaming så behöver den ha plats för många olika saker, exempelvis skärm och tangentbord. Detta innebär att den inte bara behöver vara bred utan även djup. Annars riskerar du att behöva ha tangentbordet i knät. 
  • Hur högt ska bordet vara? Här behöver man titta på hur hög stolen men ska sitta på är, men också hur högt man själv gillar att ha sitt bord. 
  • Ska det gå att höja och sänka bordet? På en del bord kan man justera höjden, vilket är väldigt praktiskt. Då kan du exempelvis höja det när du inte använder det för att enklare kunna sätta in stolen under bordet. Ibland vill man också ha olika höjder beroende på vad man gör för saker på datorn. 
  • Bordets utseende. Gamingbord kan vara i olika färger, olika material, olika design på benen osv. Kolla därför på ett par olika gamingbord för att ta reda på vilket utseende som tilltalar dig. 

Bästa gaming bordet 2021

När jag har satt ihop listan över bästa gaming bordet 2021 så har jag tittat på pris, design och funktion. Detta för att göra en så rättvis bedömning och kunna kora det bästa gamingbordet 2021. 

1. Svive Cygnus Gaming Desk – bästa gaming bordet 2021

➕ Heltäckande musmatta

➕ Passar de flesta gamingrummen

➖ Får bara plats med två gamingskärmar

Svive Cygnus Gaming Desk är väldigt populärt eftersom det är ett väldigt bra gamingbord.

Gamingbordet har en tillhörande musmatta som täcker hela bordets yta. Du behöver alltså inte vara det minsta orolig för att musen ska glida ut från musmattan.

Själva bordet är också skarvat framtill så att du ska kunna sitta närmare bordet, ifall du vill det.

Storleken på detta gamingbord är både dess styrka och svaghet. Styrka då det inte tar så mycket plats och man enkelt få in det även om man bor trångt. Svaghet eftersom att det är för litet ifall man gillar att ha mycket saker på sitt bord. DU får exempelvis inte plats med mer än 2 stycken gamingskärmar. För de flesta räcker dock 2 gamingskärmar och den övriga yta som finns, men för dig som vill ha ett väldigt stort bord så är inte detta ett för dig.

2. Deltaco Gaming Gamingbord – bästa budget gamingbordet 2021

➕ Billig

➕Särskilt ställe där du kan hänga gaminghörlurarna

➖ Inte så stort

Detta bord är ett grymt gamingbord med ett ännu bättre pris. Det har allt som man kan förvänta sig av ett gamingbord.

Precis som den förra så är även detta bord skarvat framtill för att göra det möjligt att sitta närmare bordet. Det har även en stark ståldesign som gör att bordet står stadigt.

Något som jag verkligen gillar med detta gamingbordet är att den har en headset-hållare. Extremt smidigt att ta av sig headsetet och hänga det där så att man vet vart man har det.

Bordet är inte så stort men du lär få plats med två gamingskärmar.

3. Arozzi Arena Gaming Desk – bästa premium gamingbord 2021

➕ Heltäckande musmatta över hela bordet

➕ Hål i bordet för att enklare kunna dra kablar

➖ Högt pris

Detta gamingbord har en hög prislapp men är också väldigt bra.

Den har en heltäckande musmatta som har en bra kvalitet. Musen glider enkelt och smidigt över musmattan.

Framtill så går bordets form inåt vilket gör att man kan hamna närmare gamingskärmen och på så vis få en bättre spelupplevelse.

Detta bord är också väldigt stort vilket innebär att du definitivt lär få plats med alla saker som du vill ha.

Att ha en bra gamingstol som passar gamingbordet är också viktigt, mer om det kan du läsa här.

Allt gott, Oliver

Relaterade inlägg

En tanke på “Bästa gaming bordet 2021 – bästa gamingskrivbord 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *